Thursday, 16 February 2012

OUR STORY :))

MUHAMMAD NUR IQMALL B. OTHMAN :)) . awk .. ! awk tahu x saya RINDU awk sgtt ??mane awk menghilang ? awak .. saya susah laa hidup tanpa awk .awk faham kan saya cmne .awk boley bace kn hati saya ni ?.kenape awk saje larikan diri dr saya ! senang nya awk buat cm tu kan sayangg !! awk , awk ingat x mase mula-2 kita cople ? time form1 kan .. awk selalu ejek-2 saya ni . sampai saya menyampah sgtt tenguk muka awak .saya benci awk sgtt sbb awk selalu ckp sy "TERGEDIK-GEDIK" .padahal awk yg gedik gn saya kan . awk ingat x , awk mintak couple gn saya ? atotoo ~ swett nya awk kan .mula-2 saya jual mahal je , saya xnak awk sbb saya benci kt awk sgt-2 .but then awk dah buat saya cair gn awk ! HAHHA ..kelakar kan cople time kecik-2 dulu .. awk ! bufday kita dekat-2 je kan . awk , masa mule-2 kita cople .kite cm x de pape perasaan kan awk ? yelaa , awk nk buat ape pun saya x kisah . saya x jelous pun kan . mungkin sebab saya x sayang awk n x kenal awk sepenuhnya kud . awk pun mcm tu jugak kan sayangg ?? ! awk.. awk ingat tak , FORM ONE-FORM THREE kita class same .kita rapat sgtt kan awk ? sampai ade yg jelez . smpai kite kne masuk bilik KAUNSLING time FORM2 kan awk. awk egt x ,cikgu tu soal kita mcm-2 kan awk ..saya pun malu-2 je nk jawab . hahaha .. 1 sekolah tahu kan kita cople . wahh ~ mcm HOT je kite ni :D ..awk , saya sdeyy sgtt bila teringat kenangan kita .memang saya tak ley and x kn lupe .. kalau awk x percaya , awk tgk MEMORY KEPALA saya ni ..


FORM 1 COPLE ~
* saya tak sayang awk pun :p * 
time ni kita bodoh-2 je kan .kita jadi musuhh , lepas tu awak ngorat saya kan .sebab dalam class tu , sy HOT jugak .hahaha .#perasansaya# . awk mintak number fon saya dr kawan awak (SYAHMI) .then ,mlm tu awk call saya pakai public .kan awk ?? time tu kredit awak habis kud .mlm seterus nya , awk mcj-2 saya . dalam hati , saya da tahu awk nk ngorat saya .haha . sbb tu awk suka kacau saya kan . kita balik sekolah sama-2 . teman kawan awk (SYAHMI) , dye cople gn kwn kita (HASRINA) .kita teman dowg balik same-2 kan sayang ..akhirnya ,da biase sgtt balik same , kte pulak yang cople :)) .. asal nya niat di hati saya ,just suke-2 je nk cople gn awk . sbb hati kita tengah kosong time tu .tapi tak sangke lak lame bertahan dengan awk ! sy tak pernah jelez gn awk kan ? ape awk nk buat ,terpulang awk laa . saya xpeduli , saya x kisah !! hahaha .. sebab saya belum kenal CINTA DAN HATI awk =,= ..  but then ......

FORM 2 COPLE ~
*cinta mula mekar :) *
awk ingat x sayanggs , saya jeles bila awk mcj pmpn lain . awk balik sekolah gn pmpn lain okayy , dalam hati saya menyirap je tenguk perangai awk tu ..MENYAMPAH ! rase nk lempang-2 je muka awk tuuu ..bia puas hati saya . tapi saya tahu saya x kn sanggup buat semua tu kt awk :( . time form 2 awk famous sikit , famous sebab awk gatal kud . !! semua awk nk layan kan sayangg ! ?? abes saya ni ape yunkk ?? tapi , saya respect kat awk laa , gatal cmne pun awk .awk tetap sayang saya sorg je kan awk ?? awak , time form ni jugak laa hati saya betul-2 lembut dengan awak .. ttbe ade keinginan nk serious dengan hubungan kita ni .dan pna berharap awk laa yg akan jadi insan terakhir dalam hidup saya :) ..


FORM3 COPLE ~
*cinta kami semakin mendalam*
awak-2 , start dari sini laa saya mula respect gilaa kat awak . sbb start sini laa kita serious cople kan . FORM ONE - FORM 2 , saya x rapat sgt gn awk walaupun kita same class .. saya malu laa cople gn awk .da laa satu class , semua tenguk kita je .hahah .. okayy , from here . kita serious !! .. awk ingat x , 1 ary tu kte clash dan dalam class 3IKHLAS tu memang saya je yg selau dpt num 1,2,3 . sebab xde pesaing kud .kan awk ?? dalam class tu ,perempuan 4 org je . lain semua lelaki .awk ingat x sayangg ?? . saya ttbe rindu laa kt dorg . okayy , tp ni episod cinta kita .so saya cerita pasal kta je k :D . time nk exam , saya ingat lagi ,budak-2 class kita mintak saya tlg ajar MATHEMATICS . sbb time tu saya gn ADHA je yg pndai MATHEMATICS . saya dduk kt kerusi then keliling saya semua nya lelaki kan .. saya tahu awk jelez ,tapi time tu kita break sekejup kan , so ,suke hati saya la nk buat ape .saya ingat awk x peduli . tapi ,rupe-2 nya awak peduli sgtt ..MAAFKAN saya syggg ! saya betul-2 tak terniat nk buat hati awk sakit . time saya tengah ajar dorg , mata saya pndang-2 jugak awk kat dalam class .tapi saya tenguk awk xde . but , after a few minutes , FARAHIN bisik kt saya .dye cakap awk menangis kt luar sebab saya ajar dowg . yela ,saya dikelilingi lelaki-2 class kita .. sambil mengajar , sambil bergelak ketawa . mesty awk bengang sgt kan . sampai awk menangis .. ! sayanggggg .. saya tak nak pun air mata awk mengalir walau setitik pun demi saya . saya xnk tenguk org yg saya sayang sdeyy-2 .. tp , time tu awk da menangis sebab saya . MAAF tau sayangg !! sumpah x terniat and terkilan gilaa bila dapat tahu awk menangis sebab saya .sayangg !.awk laa org terbaik dlm hidup saya yunkk .. awk laa yg paling best .. MAAF , saya xtahu awk kuat cemburu .saya tahu awk terlalu sygg kan saya kan sayangg ?? tapi sayang , sy cume ajar dorg je . xlebih pun .. sayang , awk tahu kan saya FOBIA dengan kucing .. awk ingat lagi x , satu class tahu saya takud gn kucing . then ,dowg bg saya kucing .. awk pun same je !! jahat kan awk !! .. sampai saya menjerit- jerit dalam class .. awk bukan nk tolong saya .. awk kan hero saya , awk sepatut nya kena lah tolong saya .. ! tapi xpe , saya sabar je wak .saya x kn lupe peristiwe tu :) . saya lari sampai CAPIK jatuh kan awk . saya tarik kerusi dye ,suruh dye tolong saya .kelakar je time tu . #fact: sayamemangtakudkucing# ..sayangg , time form ni jugak saya tuisyen kt INTAN BESTARI .awk laa yg rajin hntar saya kan .. thkz awk .. saya ni mengade ,jup pakai tudung jup x pakai tudung . degil kan saya ni awk ?? awk , time tuisyen ni laa saya mula rapat dengan AZIM IMTIAZ . x sangka lak dye kwn baik awk time sekolah rendah . saya rapat gn dye , sampai kteorg masing-2 dah ade hati .. dye pna mintak cople gn saya time kita clash sekejup .tapi sayangg ,saya tahu jodoh kita masih pnjang .sebab tu saya masih gn awk time tu . awk jelez je kan , bila dengar cite budak lelaki kt sane belai-2 rambut saya .awk bengang je kan bila dengar nama AZIM IMTIAZ ?? saya tahu sayangg ! awk akan mra bila saya rapat gn lelaki lain . saya tahu awk da byk sgt menangis sebab saya ni kan awk . saya MINTAK MAAF tau awkk !! awk , saya ade hati jugak kt azim tu .sebab dye baik mcm awk .dan kiteorg terlalu rapat .. awk tahu kn tu saynagg ??? awk ,time awk xley hntar saya g tuisyen , AZIM hntar saya then amek saya . alaa , sekali jalan je pun . saya da anggap dye tu macam abg saya dah awk .tapi awk , hati saya tetap kt awk kan .ssayangg ! awk ni kuat cemburu sgtt kan ? awk ingat lagi x BOBOY ?? dlu saya rapt gk gn dye . awk jelez kan sayangg .. saya ingat lagi ,time kita g PANTAI REMIS . BOBOY mcj saya ,pa2 awk menangis .awk menangis sebab jelous . atotooo ~ comel je saya tenguk awk menangis .. okayy , from that i know that U REALLY-2 LOVE ME ! .kann sayangg ?? saya ingat lagi awk cakap kalau ade sorg num laki kt nfon saya , awk akan sruh saya tukar nmber nfon . banyak kali kn sayangg saya tukar number . sebab sayang kt awk , saya ikud je kata-2 awk yunkkk .. thank a lot sayangg ! saya hargai awakk sgtt yunkk :)) .sayangg ! ni last cerita kita for part ni .. okayy , story yg betul-2 buat saya terharu ~ . bila kita da abes PMR ! kita x jumpe lgsung kn syayangg ! 2 bulan kita x jumpe even rumah dekat je . memang laa x dapat jumpa , sebab awk pergi SUNGAI PETANI ,RUMAH KAKAK . akak tengah mengandung and awk jage akak .. baik nya awk .. sayangg sgt-3 kat awk .. see ?? mulia nya hati awk .. sungguh !! saya terpikat dengan kemuliaan awk .. awk ..awk ingat x , satu mlm time awk kt kedah . awk call saya .lepaz tu ttbe kita menangis . sbb x dapt lepaz kan rindu . tak dapt jumpa awk . awk ..... awk sdeyy ea sayang bile berjauhan gn saya ?? saya lagi sdeyy syggg !! . saya tunggu je tau bila laa awk nk balik . after a 2 month , akhir nya balk jugak awk ni kan sayngg ! n then kita keluar :)) .. okayy FULLSTOP part ni . #hatiawksangatmulia#.


FORM 4 COPLE ~
*cinta kami lagi*
time ni kita da x same class . tp class kita seberang je kan sayangg .. awk ley nmpak ape yang saya buat and saya ley nmpak ape yg awk buat .. kita ni sweet kan sayangg ?? mane ade awk , situ laa ade saya kan sayangg ..mcm belangkas da .. sampai ade yang ckp kita ni mcm suami isteri :)) .kelakar je ..time part ni saya x banyak cerita sgtt laa . yang saya tahu tiap-2 ary , kita pergi and balik sekolah sama-2 .time part ni jugak laa saya kenal gn sorg budak bawah kita nama dye AJUN ! . okayy , cerita serious ni start time kita clash . kita ni asik clash couple clash cople je kan .. sian awk synggg .. saya tahu mintak clash je , awk lak x penad-2 nk mintak cople gn saya .. sayang saya ea ?? mesty laa sayang kan ? saya kan permaisuri dan buah hati awk .. hm , cerita bermula disini . time kita clash , saya balik gn AJUN . tp sebelum tu saya da ckp kt awk kn saya xnk balik gn awk . yela , tengah gaduh kan so malas laa saya nak jumpe awk . ! masa AJUN hntar saya balik rumah , seriously saya terkejut gilaa bila awk da ade depan rumah saya dengan AQIL . awk lempang saya kan sayangg sbb AJUN hntar saya balik ..but , AQIL tepis tgn awk . xnk bagi awk naik tgn kt saya .thkz AQIL :) . tp aku tahu , memang salah aku jugak kan AQIL time ni . aku degil kan AQIL dlu ?? from that , after u sound AJUN .kteorg terus lost contct sayangg ! saya buat sebab sayang awk . sanggup tinggal kan laki lain sebab awak ..BECAUSE OF YOU SAYANGG ! ONLY YOUUU !



FORM 5 COPLE ~
*time part last-2 sekolah lah cinta kita bertambah sweet kan sayangg ??hanya kau dan aku je yang tahu yunkk . biar lah ianya menjadi kenangan dan memori ingatan kita kan sayangg .. :))


AFTER SPM ~
*episod percintaan saya , FARAH ATHERA BT NOORAKMA dan MUHAMMAD NUR IQMALL B. OTHMAN berakhir disini :( *

weyhh korg ! sumpah sdeyy weyhh bila terpkse berjauhan gn org yg kita sayangg .. okayy , cite nya mula kat sini .lepaz SPM aku kerja BUGGERKING, PROMOTER, WAREHOUSE n  OFFICE .OFFICE kerja terakhir aku buat ..korang bayang kan laa dari form 1- form 5 aku gn imal punye laa main rapat but then kteorg terpkse berjauhan and akhir nya cinta terputuz . kiteorg memang xpernah berjauhan .g mana-2 pun berdua je . dye nk gunting rambut , aku je yg selalu teman .aku buat rambut , dye je yang rajin tunggu aku berjam-jam. baik gilaa kan dye ?? sebab tu aku sayng sgtt kt dye .korg igt , ade laki lain sanggup dduk kt salon rambut semata-mata nk tunggu GF dye buat rambut . ade ?? aku rase jarang sgtt laa kalau ade punn korang tahu x , aku penad-penad balik keje je , tiap-2 petang aku terus keluar dengan dye.sayang pun pasal:)) . aku respect kat dye gak sebab dye byk bersabar dengan aku . kalau time sekolah , nk di kata kn tiap-2 ptg kteorg kua jalan-2 makan angin. SUMPAH weyhh , da terlalu rapat. kadang ,aku nk minum ICE BLENDED je punn , dye sanggup hantar aku g tesco semata-mata nk beli ICE BLENDED aku tu . thank sayangg !! kau je yg faham karenah aku kan sayangg ! grr~ okayy , korang nk tahu x kiteorg berjauhan bila dye sambung blaja kt KEDAH n aku lak kt JOHOR .bayang kan lah , sorg kt utara sorg selatan .. memang xley nk hidup laa ..sebab kteorg x biase . kiteorg rapat sgtt dari dlu . and ttbe dye buat hal *hal yang aku dengan member dye je yang tahu* .. memang aku mengaku , time sekolah aku ramai rapat gn lelaki . da banyak buat dye menangis ! tp aku da nekad ,bila sambung blaja . SUMPAH aku nk setia gn dye sorg je .. tapi weyh , dye wt hal dye .mengamuk la aku . nk marah pun x boley ,bnde da jadi .kne laa terus bersabar dan bersabar :)) .. last aku jumpe dye , time mlm mber-2 aku buat reunion * terjadi la satu peristwe hitam pada malam tu anatara aku dan dye * .. then , lpaz mlm tu kiteorg terus lost contact sampai laa hari ini .tergantung hubungan yang kiteorg dah bina selama 6 tahun ! ..pedih ,sakit ,remuk hati ni .. ALLAH je yang tahuu *..tiap-2 malam menangis , fikir dye . engat dye ! mimpi dye ! igt jiwa ni x sakit x merana ke ?? SUMPAH terseksa sangatt ! .. hanya bersabar dan terus berdoa je yang aku mampu ..




hanya kau je LELAKI yg MENANGIS sebab AKU ! thkz sayanggg .. pape pun yang terjadi antara kita , aku just nak kau bahgia je . aku tahu aku cinta pertama kau ,mesty kau susah nak lupekan masa silam kita. tapi aku ni lagi susah nk lupekan kau .. bertahun kau menangis ,kau senyum semua dengan aku . kenangan aku gn kau , memang aku xkan lupekan thankx 4 everthing :)) ..

                    <3 IMAL-FARA <3











































No comments:

Post a Comment